ΝΕΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

ΣΚΕΥΗ ΜΠΟΥΦΕ

Οι μεγάλες πιατέλες παρουσίασης δημιουργούν τάξη και δομή. Παρουσιάζουν τα μικρότερα είδη fingerfood και μετατρέπουν τον μπουφέ σε ένα απολαυστικό τοπίο. Αυτή η νέα τάση για συνδυασμό δημιουργεί επίσης νέες προοπτικές για γαστρονομικές παρουσιάσεις στον μπουφέ.

Οι απαλές αποχρώσεις που επιλέγονται αντικατοπτρίζουν τη γαλήνη και την ομορφιά της ελληνικής φύσης, ενώ τα γήινα χρώματα δίνουν ένα αίσθημα ζεστασιάς και φυσικότητας.

ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ

Οι θεαματικές παρουσιάσεις δημιουργούνται χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας με έντονα χρώματα και λεπτομέρειες που παρουσιάζονται σε διαυγή ή χρωματιστά μπολ και πιάτα. Όλα έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την εμπειρία φαγητού όπου το στυλ και η παρουσίαση έχουν μεγάλη σημασία.

Σε αντίθεση με ένα γεύμα που σερβίρεται στο τραπέζι, οι μπουφέδες παρουσιάζουν όλα τα τρόφιμα ταυτόχρονα. Εκπλήξτε τους καλεσμένους σας με την εξαιρετική φωτεινότητα του γυαλιού. Χρησιμοποιήστε την παιχνιδιάρικη ποικιλία των μορφών, των χρωμάτων και των συνδυασμών για να παρουσιάσετε σύγχρονες ιδέες φαγητού με δημιουργικό τρόπο.

Οι ελκυστικές γυάλινες μορφές του GLS Culture ακολουθούν αυτήν την τάση φανταστικά και με ανεπίσημη, ευάερη κομψότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ